Mogelijkheden in monitoring

Verkeersstellingen

Drones zijn uitermate geschikt om verkeersstromen te monitoren; zowel aantallen tellen als classificeren naar soort vervoermiddelen. Zowel mogelijk voor dagelijks verkeer als tijdens evenementen om crowdmanagement toe te passen. Binnen de wet- en regelgeving is vaak met onze creativiteit en kennis en ervaring veel mogelijk.

 

Met de nieuwste technologiën en samenwerking met strategische partners kunnen verkeerstellingen met software geautomatiseerd worden.

Opsporing

Als u op gepaste afstand een volledig helder en duidelijk overzichtsbeeld wilt hebben wat er bij uw terrein gebeurt dan is de inzet van een drone met videocamera of infraroodcamera (warmtebeelden) een interessante optie.

Live verbinding

Bij risicovolle operaties kan via een live videoverbinding met de camera van de drone een commandocentrum op een andere locatie de juiste beslissingen nemen. Bijkomend voordeel is dat de servers die Sky Survey gebruikt in Nederland staan, dus data blijft veilig binnen Nederland.

Incidentmanagement

Naast geplande activiteiten biedt Sky Survey u ook assistentie bij incidenten. Als backup snel ter plaatse moet zijn om uitgevallen installaties tijdelijk te vervangen.

 

Als u bijvoorbeeld vast permanent cameratoezicht heeft, kan bij uitval een drone het cameratoezicht tijdelijk permanent overnemen tot de reparatie voltooid is. U kunt daarbij ook denken aan een service overeenkomst met een korte responstijd.